Het grote straatberaad van Fryslân

Laat je stem horen in de allereerste bottom-up Klimaatverklaring van Nederland

De afgelopen jaren regende het klimaatverklaringen, maar nog niet eerder was er een onafhankelijke verklaring van ‘gewone mensen’, geschreven door ons dus, inwoners van Nederland. Tijd om daar verandering in te brengen, toch? Warming Up zoekt straatcoaches en straatomroepers voor de uitvoering van ‘Het Grote Straatberaad’, een volksvergadering over het klimaat, in je eigen straat.

Dit interactieve en culturele programma is voor iedereen mét en zonder kennis over het klimaatvraagstuk, voor jong en oud, voor doeners en praters. Met (live)optredens, inspirerende hulplijnen en video’s. En dat alles corona-proof. We verzamelen deze middag input voor de allereerste bottom-up klimaatverklaring van Nederland: The Future We Want.

Wil jij voor één dag straatcoach of straatomroeper zijn?

Als straatcoach ben je het aanspreekpunt van je straat en mobiliseer je tien huishoudens (groot of klein) om mee te doen. Als straatomroeper presenteer je aan de hand van een kant-en-klaar script de middag door een megafoon. Je hebt lef en kunt improviseren. Natuurlijk word je goed voorbereid en krijg je een prachtig pakket met benodigdheden.

Als je nog meer wilt weten over de rol van coach en omroeper kijk op wearewarmingup.nl voor meer informatie. Enthousiast? Twijfel je nog of je een geschikte straatomroeper of -coach bent? Wil je graag dat jouw straat meedoet, maar heb je nog geen medestanders? Of heb je andere vragen, stuur ons een mailtje via info@wearewarmingup.nl.